Beachclub Mambo is geopend!

Wilt u als één van de eerste lunchen of dineren bij de nieuwste beachclub van Kijkduin? U kunt alleen binnen bij ons reserveren, u kunt gemakkelijk via onderstaand systeem een reservering maken.

Op het terras voor lunch, borrel en diner en tevens voor de strandbedden, hoeft u met mooi weer niet te reserveren!
Hier kunt u gewoon plaatsnemen en hebben wij rekening gehouden met de 1,5 meter maatregel.

Voor groepen boven de 15 personen kunt u contact opnemen met ons salesteam! Onze medewerkers van de sales staan voor u klaar om een passend voorstel te maken op al uw wensen, de mogelijkheden bij Beachclub Mambo zijn oneindig!

Zij zijn bereikbaar via:
sales@bighoreca.nl of 070-820 96 00.

In de vakantie periode bij mooi weer is het niet mogelijk om te reserveren. Dit betekent niet dat het vol is, maar dat het vrij is op binnenloop. Kom gerust langs! 


VIP BEDDEN
Let op:
U dient uiterlijk op de dag van reservering om 12.30 uur aanwezig te zijn. Anders kunnen wij de reservering niet garanderen. Hoe eerder u bij Mambo bent hoe meer keus u heeft voor uw gewenste VIP bed. (Wij kunnen geen specifieke VIP plaatsen reserveren).

Maximaal twee personen per VIP bed.
Toegang vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht.

Bij Beachclub Mambo hebben wij dagelijks Happy Hour op verschillende dranken namelijk: Tapbier, frisdranken, huiswijn en cocktails. Op mooie dagen is dit uitgesloten en hanteren wij geen Happy Hour. Happy Hour is op minder drukke dagen van 20.30-21.30 uur.