BORREL

Heerlijk ontspannen met zonsondergang.

Heeft u iets te vieren bijvoorbeeld een jubileum, pensionering of zin om gewoon gezellig te borrelen aan het strand? U kunt bij ons terecht voor een geheel verzorgd arrangement inclusief een fris zeebriesje en ondergaande zon.

Om deze borrel goed in te luiden, staan de zomerse cocktails voor u klaar en hoeft u alleen nog maar te genieten van onze Caribische onbezorgde ambiance met passende snacks.

Wij bieden aanvullende arrangementen voor eten en drinken. BBQ- buffetten, diners, tafel BBQ’s in combinatie met Binnen- of Buitenlandse drankarrangementen.

Verjaardag

Volledig ontzorgd op een prachtige locatie.

Gaat u dit jaar voor de meest unieke ervaring met een verjaardag aan zee? Wij hebben de mooiste plek van Kijkduin voor u gereserveerd om optimaal te genieten van deze speciale dag!

Of u nu kiest voor een intiem gezelschap van 5 personen of het groots wil aanpakken met meer dan 25 personen, wij kunnen voor elke gelegenheid een prachtige dag organiseren.

Gezamenlijk proosten met een glas bubbels, en wat dacht u van heerlijke, custom made cupcakes van Pavarotti Dolce? De mogelijkheden zijn oneindig!

Bedrijfsfeest

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

Een sfeervolle locatie voor uw bedrijfsfeest, dat is Mambo zeker!

Niets is ons te gek. Of u nu kiest voor een knalfeest met DJ/band aan het strand, Mambo volledig wilt afhuren voor uw bedrijfsfeest of wilt starten met een BBQ-buffet voordat de (blote) voetjes van de vloer gaan, wij zorgen gegarandeerd voor een spetterend feest.

Teambuilding

Samen staan we sterker!

Hebben uw medewerkers wel een gezellig uitje verdiend? Zijn ze toe aan een ontspannen en wellicht strijdlustige middag aan het strand op Kijkduin? Zet de beste spelers in het veld en kijk welke collega’s als eerste de finish behalen!

Kies uit een ruim assortiment van sportieve en avontuurlijke activiteiten, welke worden georganiseerd door één van onze partners. Afhankelijk van de samenstelling, het doel en het budget, kunnen verschillende activiteiten worden ingezet, zoals:

Van een potje volleybal tot verschillende challenges, survival games en zelfs guided tours!

Na deze sportieve activiteiten heeft de groep wel een drankje en een hapje verdiend!

Geniet na de teamleiding activiteiten van onze smakelijke lunch-,borrel- of diner arrangementen.