Make a call or visit our Beach Club

Events

Events at Mambo Beach

Creating unforgetable experiences

I

ets te vieren? Je kunt contact met ons opnemen voor een volledig verzorgd arrangement bij Mambo Beach Club. Heerlijk eten een zomerse coctail wachten op jou en je gasten om te genieten van een Caribische atmosfeer. We bieden borrel and drank arrangementen, BBQ buffets, diners, tafel BBQ’s in combinatie met binnen en buitenlands gedistilleerd.

Celebrate your Birthday

A Caribbean party like no other!

Ben je op zoek naar een fantastische verjaardag aan zee dit jaar reserveer dan de mooiste plek op Kijduin voor deze speciale dag.

Proost samen met een glas bubbles, life muziek en heerlijke tapas. De mogelijkheden zijn oneindig.

Company Parties

Celebrate with your team!

Voor een aantrekkelijke locatie voor je bedrijfsfeest dan moet je bij Mambo zijn. Niets is onmogelijk voor ons. 

Of je nu kiest voor een geweldig feest met een DJ/band op het strand of wil beginnen met een BBQ buffet en vervolgens dansen tot de late uurtjes, wij garanderen een fantastisch feest. 

Natuurlijk kun je Mambo ook in zijn geheel afhuren.

Teambuilding

Together we stand stronger!

Wil je een sterker team creëren? Zijn ze klaar voor een relaxte of misschien strijdlustige middag op het strand van kijkduin? Zet de beste spelers op het veld en zie welke collega’s het eerste de finish bereiken

Kies uit een brede selectie sport en avontuur activiteiten die worden georganiseerd door een van onze professionele partners. Afhankelijk van de samenstelling, het doel en budget kan er worden gekozen voor diverse activiteiten:

Van een partijtje volleybal tot survival games en zelfs begeleide toertochten

Na deze sportactiviteiten heeft het team wel een hapje en drankje verdiend.