BEACH

De service van Beachclub Mambo stopt niet bij het terras!

Op het terras voor lunch, borrel en diner en tevens voor de strandbedden, hoeft u met mooi weer niet te reserveren!

Mambo heeft meer dan 500 luxe strandbedden om de gehele dag te genieten van zon, zee en strand! De strandbedden zijn van alle comfort voorzien. Wilt u bij uw strandbed een parasol of een windscherm, geen probleem, de ‘Beach boys’ staan altijd voor u klaar!
Voor de strandbedden op het strand hoeft u niet te reserveren.

Dagelijks zijn bij onze beachboys strandbedden te huur. We werken volgens het principe: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Bij heel mooi weer adviseren wij om extra vroeg te komen. Online strandbedden reserveren is niet mogelijk.

MAMBO VIP

 

Wilt u uzelf eens lekker laten verwennen in ons VIP gedeelte?

De twee-persoons luxe strandbedden zijn van alle comfort voorzien en zijn voor twee personen. Deze twee-persoons luxe strandbedden dient u voorafgaand te reserveren. Verzekerd zijn van een luxe VIP bed? Reserveer direct via onderstaand reserveringssysteem.

Let op: U dient uiterlijk op de dag van reservering om 12.30 uur aanwezig te zijn. Anders kunnen wij de reservering niet garanderen. Hoe eerder u bij Mambo bent hoe meer keus u heeft voor uw gewenste VIP bed. (Wij kunnen geen specifieke VIP plaatsen reserveren).

Maximaal twee personen per VIP bed.
Toegang vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht.